Postingan

Kuntilak Beranak

Gambar
KUNTILANAK BERANAKKoro sopo kie sik nyebabke ngisi kuntilanak wae ngasi babaran. Nek manungso kok koyone ora mungkin demen karo kuntilanak.. Tapi nek ono yo jo piye yo cara maine kuwi.. Hahahahahhaa

AKU LOROOOOO.. Tulungo Akuuuuuuuuuuu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!